|

Extinderea reţelei de iluminat public la Cugir. Administraţia locală a asigurat utilităţile pentru alimentarea cu energie electrică în 25 de zone din oraş

Administraţia locală din Cugir a executat lucrări de extindere a iluminatului public în mai multe zone, astfel încât în prezent oraşul este acoperit în proporţie de 99% cu reţele de curent electric. În atenţia primăriei s-au aflat 25 de zone.

În primul rând, au fost vizat zonele mărginaşe ale oraşului, anumite zone de agrement, dar şi drumurile intens circulate, care nu erau suficient de luminate. Este vorba despre intrarea în Cugir, porţiunea dintre Vinerea şi Şibot, drumul către Târgul de animale, Poiana cu Goruni, zona de la Turnul de Apă.

De asemenea, a fost introdusă reţea electrică în cartierul Râul Mic, în zona pasajului CFR din Vinerea, iar în multe cazuri a fost extins iluminatul public la capătul unor străzi pe care nu exista reţea: M. Viteazu, Simion Bărnuţiu, Oituz, Avram Iancu, Plopilor, Crinului, I.B. Deleanul, Viilor.

Consilierii locali din Cugir votează joi încheierea a şapte contracte de comodat, pe durata existenţei instalaţiilor, între Oraşul Cugir şi S.C. FDEE Electrica Distribuţie Transilvania Sud S.A. SDDE Alba, având ca obiect folosinţa capacităţilor energetice necesare alimentării cu energie electrică în urma extinderii iluminatului public.

Acestea sunt:

1. Extindere reţele electrice şi iluminat public – Localitatea Vinerea, Str. Principală – Pasaj CFR

2. Extindere reţele electrice şi iluminat public – Localitatea Vinerea, Str. Culturii – PT Stadion;

3. Extindere reţele electrice şi iluminat public – Localitatea Vinerea, Str. Şantierului PT Zona Agrement;

4. Extindere reţele electrice şi iluminat public – Oraşul Cugir, Str. Serelor – Zona Târg;

5. Extindere reţele electrice şi iluminat public – Localitatea Vinerea, Str. Principală spre Şibot;

6. Extindere reţele electrice şi iluminat public – Oraşul Cugir, Str. Viilor;

7. Extindere reţele electrice şi iluminat public – Oraşul Cugir, Str. Râul Mic.

De asemenea, votează modelul Contractului de comodat, a Consimţământului şi a Declaraţiei pe propria răspundere ale reprezentantului Oraşului Cugir.

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151490Publicat de pe 6 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Extinderea reţelei de iluminat public la Cugir. Administraţia locală a asigurat utilităţile pentru alimentarea cu energie electrică în 25 de zone din oraş”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...