|

EUROPARLAMENTARE 2014 la Cugir: Liderul PSD, Mircea Trifan și președintele PDL, Radu Roșian s-au prezentat la vot

stampila-europarlamentare-votDuminică, la ora 9.00, la secția de votare din incinta Școlii Generale cu clasele I-VIII „Ioan Mihu” din Vinerea a ajuns liderul PSD Cugir, Mircea Trifan. La aceeași oră, dar la secția de votare de la Școala Gimnazială Nr. 1 „Iosif Pervain” din Cugir a pus ștampila de vot și președintele PDL Cugir, Radu Roșianu.
mircea trifanLiderul PSD Cugir, Mircea Trifan a declarat la ieșirea din secția de votare „că a votat pentru o țară europeană care să fie respectată și demnă. Aceste voturi sunt foarte importante pentru viitorul Europei și al României implicit. Am mai votat pentru schimbarea „curentului”existent în acest moment în Parlamentul European în favorabil social-democraților. Și nu în ultimul rând am votat pentru schimbarea traiului românilor în unul mai bun și decent,locurilor de muncă şi înţelegerii şi armoniei între cetăţenii şi naţiunile ei și în final pentru terminarea politcii de austeritate promovată de Partidul Popular European”.

radu rosianLa ora 9.00 și președintele PDL Cugir, Radu Roșian s-a prezentat la secție de vot de la Școla Gimnazială nr. 1 „Iosif Pervain”.

La ieșirea din secția de votare acesta a declarat „ca a votat pentru o țară europeană care să fie respectată și demnă”.

Cei care doresc să-şi exprime opţiunea pentru candidatul preferat la alegerile europarlamentare pot să se prezinte cu cartea de identitate la secţia la care sunt arondaţi în localitatea de domiciliu până la ora 21.00. Cetăţenii cu drept de vot care nu se află astăzi acasă sau românii din străinătate pot vota pe liste suplimentare în locaţiile în care se află.

În judeţul Alba, sunt aşteptaţi să se prezinte la urne 318.157 de alegători, în 439 de secții de votare, potrivit statisticilor puse la dispoziţie de Instituţia Prefectului Alba.

Sorin GIURCĂ

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152720Publicat de pe 25 Mai 2014. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...