|

Elevii din Cugir se pregătesc pentru a doua sesiune de simulare la BAC. 178 de tineri vor testa dacă sunt pregătiţi de examen

De la începutul lunii viitoare, elevii cugireni intră în a doua sesiune de simulări din acest an pentru examenul de Bacalaureat. În total, vor fi înscriși 178 de elevi, care vor testa dacă sunt pregătiţi pentru adevăratele examene din vară.

În orașul Cugir vor fi înscriși la a doua sesiune de simulări a Examenului de Bacalaureat un număr de 178 viitori absolvenți ai claselor a XII-a.

Dintre aceștia, 97 elevi provin de la Colegiul Național „David Prodan”, iar 81 de elevi, de la Colegiul Național „I. D. Lăzărescu”.

Un amănunt interesant este că sesiunea de simulări la Colegiul Național „I. D. Lăzărescu” Cugir va coincide cu seria de activități cuprinse în programul educațional „Școala Altfel”.

Calendarul viitoarelor simulări ale examenului de Bacalaureat este următorul:

1 aprilie: proba la Limba și Literatura Română

3 aprilie: proba obligatorie în funcție de filiera  profilului sau specializării – Matematică sau Istorie.

5 aprilie: proba la alegere a profilului – fizică, chimie, biologie, filosofie, economie, logică şi argumentare, psihologie sau sociologie.

Această sesiune de simulări este ultima înaintea examenului propriu-zis de Bacalaureat, din vară. În acest context, viitorii absolvenți de liceu vor avea posibilitatea să afle nivelul lor de pregătire și care sunt materiile la care trebuie să recupereze.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148562Publicat de pe 12 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...