|

Elevii de la Colegiul „David Prodan” din Cugir vor folosi tablete PC la ore. Iniţiativa aparţine unui olimpic naţional de informatică

Un fost elev de la Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir, olimpic național la informatică a iniţiat un proiect prin care promovează dotarea unor unităţi de învăţământ cu tablete PC. Marţi, acesta a oferit 10 astfel de tablete liceului din Cugir.

Dragoș Onac, în prezent stabilit la București, a demarat proiectul „Educație mobilă”, prin intermediul Asociației „Internet Society”. În cadrul acestuia, Colegiul Național „David Prodan” Cugir și Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” București primesc 20 de tablete PC, ce vor fi utilizate pentru îmbunătăţirea procesului de predare, a participării elevilor la activităţile de la clasă. Prin acest proiect, se urmăreşte măsurarea impactului tehnologiei mobile în activitatea profesorilor şi elevilor.

Marţi, Dragoș Onac a adus primele 10 tablete şi le-a oferit în prezența profesoarei de infomatică din cadrul liceului, Janeta Crăciun și a directoarei Lilica Vanț.

Dragoş Onac a absolvit Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir în 1997 şi Universitatea Politehnică Bucureşti, în 2002.

Sorin GIURCA

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148550Publicat de pe 12 Mar 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Elevii de la Colegiul „David Prodan” din Cugir vor folosi tablete PC la ore. Iniţiativa aparţine unui olimpic naţional de informatică”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...