|

Elevii Colegiului Național „David Prodan” vor învăța într-o atmosferă mai călduroasă. Sediul va fi reabilitat termic

Clădirea Colegiului Național „David Prodan” va beneficia de anvelopare termică, pe lângă celelalte lucrări curente. De la începutul lunii, firma care a câștigat licitația, SC Numero Uno Texport SRL, a dat startul lucrărilor.

La licitația care a avut loc în octombrie anul trecut au participat 8 firme. Contractul a fost semnat cu firma „Numero Uno Texport” din Petroșani. Valoarea investiției este de 233.120 de lei, iar lucrarea este estimată să dureze în 60 de zile calendaristice. Banii pentru această lucrare au fost alocați din bugetul local al orașului Cugir.

Astfel, conform contractului, se vor realiza lucrările: anveloparea în exterior a clădirii, reparațiile necesare, zugrăveli exterioare, și schimbarea streșinilor.

În afara acestui contract, conform conducerii liceului, în interiorul clădirii se zugrăvesc sălile, cancelaria și se fac reparațiile curente. De asemenea, se va mai înlocui o parte din țigla de pe acoperișul clădirii, care era deteriorată și a riglelor de lemn.

Şi elevii au contribuit la amenajarea spaţiilor colegiului. Încă din timpul anului, în cadrul Consiliului Elevilor s-a hotărât realizarea unui mic parc în incinta colegiului. Din fonduri proprii, elevii au procurat 8 bănci pe care le-au amplasat pe două alei pietruite de ei. De asemenea, aceștia au ornamentat parcul, cu flori. Potrivit conducerii liceului, elevii vor continua această inițiativă începând cu anul școlar viitor.

 

 

 

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150602Publicat de pe 11 Iul 2013. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...