|

Echipa de fotbal senior CSO Cugir are un nou antrenor: Alexandru Kilin

Preşedintele Clubului Sportiv Cugir, Adrian Mihai, a anunţat vineri, 16 noiembrie, că pe postul de antrenor principal a fost numit Alexandru Kilin, iar fostul antrenor al echipei, Emil Ţimpea a rămas antrenor secund.

Aceste schimbări erau programate de mai mult timp, însă, conform declaraţiei preşedintelui Clubului Sportiv, joi seară s-a decis în Comitetul Director al clubului să se producă această mutare pe banca tehnică.

Echipa CSO Cugir se află în fruntea clasamentului, iar pentru ca aceştia să rămână pe prima poziţie era nevoie de acesta schimbare, din cauza stării de sănătate a fostului antrenor, Emil Ţimpea.

Alexandru Kilin are 60 de ani, a jucat la echipa Metalurgistul Cugir şi se poate lauda cu peste 30 de ani de antrenorat. Kilin antrena, înainte de a accepta acest post, echipa de juniori A1 şi C din acelaşi club sportiv.

Ionela MARA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146187Publicat de pe 19 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...