|

Echipa Colegiului Național „David Prodan” a câștigat două secțiuni la concursul „Despre tine, pentru viitorul tău”

Echipa de elevi ai Colegiului Național „David Prodan” Cugir au fost premiaţi la două secţiuni în cadrul concursului regionale de firme virtuale „Despre tine, pentru viitorul tău”. La competiţia desfăşurată în perioada 7-9 aprilie la Tușnad, tinerii cugireni au câștigat la secțiunile „cel mai frumos stand” și „cea mai frumoasă prezentare” a firmei.

În cadrul proiectului, elevii au propus trei idei de afaceri, în domeniile sporturi extreme, fabricare de roboți și clubul operelor de artă. Echipa a fost formată dintr-un număr de 18 elevi din clasele IX-XII coordonați de către profesoara de științe sociale Liliana Serafina Oargă.

Primele două ediții ale concursului de firme virtuale au avut loc la Predeal.

Concursul de firme virtuale intitulat „Despre tine, pentru viitorul tău” este structurat pe trei etape, prima fiind cea de înscriere a candidaților. A doua etapă care a avut loc la Tușnad este faza concursului regional, urmat de cel la nivel național din luna iulie, unde vor fi invitate echipele cu cele mai bune rezultate. Pe parcursul a 7 zile, acestea îşi vor pune în practică ideile şi le vor discuta cu reprezentanţii mediului de afaceri şi unele vor fi premiate la Gala Laureaților.

Programul a debutat în anul 2009, ediția din acest an fiind ultima. Acesta este dezvoltat la nivel național pe trei regiuni: București – Ilfov, Centru (Brașov, Sibiu, Alba), Sud – Est (Tulcea, Constanța şi Galați).

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149262Publicat de pe 16 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...