|

DUMINICĂ: Festivalul Primăverii, pe Stadionul Parc din Cugir. Concerte cu trupa Compact şi formaţii locale

Festivalul primaverii 2017 CugirDuminică, la Cugir, sunteţi invitaţi la “Festivalul Primăverii”. Evenimentul este organizat de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Cugir în locul “Zilelor Tineretului”, sărbătorite de regulă la începutul lunii mai.

Pe scena ce va fi amplasată la Stadionul Parc vor urca atât trupe și soliști celebri, cât și tinerele talente ale localității.

Începând cu ora 16.00 vor concerta trupele “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul Aprentis și trupa “Milenium C”. Cugirenii se vor putea bucura de concertul oferit de Melina și Marius Batu, piesa de rezistență a festivalului fiind trupa Compact care va încheia seara.

Potrivit viceprimarului Călin Furdui, “administrația locală a dorit să se ralieze deciziei Adunării Generale a Națiunilor Unite care a proclamat Ziua Internațională a Tineretului în 12 august. Din acest motiv, manifestarea cultural-artistică organizată de regulă în luna mai se va numi anul acesta “Festivalul primăverii”, dar va continua să aducă aceeași muzică de calitate cu care s-au obișnuit cugirenii.”

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=158494Publicat de pe 20 Mai 2017. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “DUMINICĂ: Festivalul Primăverii, pe Stadionul Parc din Cugir. Concerte cu trupa Compact şi formaţii locale”

  1. in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de bubuie inima in tine.Lovesc aia in tobele alea ca descreieratii. Abia poti sta in fata la scena. A fost frumos cand a cantat Compact nu a mai ramas nimeni pe stadion.Noroc ca au mai fost oamenii de ordine.. Organizare de idioti . Pana nu dispar comunistii din primarie ,organizare nu va fi veci.Asa fac si cu festivalul Ploaia Cugireana ,numara editiile ca ciobanii oile .Nu se mai schimba nimic ,aceeasi cantareti ,scena aia este de cand eram eu mic .Deci Chiar si dupa 30 de ani tot comunisti ,au ramas ..

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...