|

DUMINICĂ: Festivalul Primăverii, pe Stadionul Parc din Cugir. Concerte cu trupa Compact şi formaţii locale

Festivalul primaverii 2017 CugirDuminică, la Cugir, sunteţi invitaţi la “Festivalul Primăverii”. Evenimentul este organizat de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Cugir în locul “Zilelor Tineretului”, sărbătorite de regulă la începutul lunii mai.

Pe scena ce va fi amplasată la Stadionul Parc vor urca atât trupe și soliști celebri, cât și tinerele talente ale localității.

Începând cu ora 16.00 vor concerta trupele “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul Aprentis și trupa “Milenium C”. Cugirenii se vor putea bucura de concertul oferit de Melina și Marius Batu, piesa de rezistență a festivalului fiind trupa Compact care va încheia seara.

Potrivit viceprimarului Călin Furdui, “administrația locală a dorit să se ralieze deciziei Adunării Generale a Națiunilor Unite care a proclamat Ziua Internațională a Tineretului în 12 august. Din acest motiv, manifestarea cultural-artistică organizată de regulă în luna mai se va numi anul acesta “Festivalul primăverii”, dar va continua să aducă aceeași muzică de calitate cu care s-au obișnuit cugirenii.”

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=158494Publicat de pe 20 Mai 2017. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...
  • onea liviu: Mircea augustin Trifan