|

DUMINICĂ: Concurs de matematică „In memoriam Profesor Ioan Mariș”, la Colegiul Național „David Prodan”

colegiul national david prodan cugirLa Colegiul Național „David Prodan” Cugir se va desfășura duminică, 25 mai, a V-a ediție a Concursului Local de Matematică “M=T+E+E+E+…”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu foștii elevi ai liceului, din promoția anului 1985, care l-au avut ca profesor de matematică pe Ioan Mariș. Concursul va avea loc la ora 10.00 în Amfiteatrul A2 al colegiului.

Concursul este organizat de foştii elevi din promoţia 1985 al căror diriginte a fost profesorul Mariș și este gândit a fi un omagiu pentru profesorul lor.

Concursul va consta în rezolvarea a 10 subiecte potrivit Programei Școlare specifice fiecărui an de studiu (clasele IX, X, XI, XII) pe durata a trei ore. Subiectele fi atât de dificultate medie cât şi mare.
Pentru fiecare câştigător din fiecare an de studiu (IX-XII), vor fi acordate premii în bani cu valori între 100-300 lei.

Până vineri, în competiție s-au înscris un număr de 31 de elevi de la Colegiul Național „David Prodan”, Colegiul Tehnic „I.D.Lăzărescu”, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia și Colegiul Național “Coriolan Brediceanu” Lugoj.

Regretatul profesor Ioan Mariș a fost, timp de 17 ani, director al Colegiului Naţional “David Prodan (1980-1997), după care a rămas profesor de matematică. A fost, totodată, metodist la Casa Corpului Didactic Alba Iulia şi coordonator de lucrări pentru candidaţii la gradul didactic I.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152707Publicat de pe 23 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE, Educatie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...