|

Dovadă de spirit civic la Cugir: O femeie a găsit bani pe stradă şi i-a predat poliţiei

portmoneuO femeie de 59 de ani din Cugir a dat dovadă de spirit civic și a predat poliției suma de 230 de lei, bani pe care i-a găsit căzuți pe o stradă din localitate. Polițiștii au identificat persoana care și-a pierdut banii, restituindu-i suma pierdută.

La sediul Poliţiei Oraşului Cugir s-a prezentat în 2 decembrie o femeie în vârstă de 59 de ani, din Cugir, care a predat suma de 230 de lei, bani despre care a declarat că i-a găsit căzuţi pe strada Victoriei din Cugir.

Poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru identificarea persoanei ce şi-a pierdut banii iar la sfârşitul săptămânii trecute suma de bani a fost restituită unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cugir.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, aprecieri şi felicitări femeii care a dat dovadă de spirit civic.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153809Publicat de pe 8 Dec 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...