|

Dovadă de spirit civic la Cugir: O femeie a găsit bani pe stradă şi i-a predat poliţiei

portmoneuO femeie de 59 de ani din Cugir a dat dovadă de spirit civic și a predat poliției suma de 230 de lei, bani pe care i-a găsit căzuți pe o stradă din localitate. Polițiștii au identificat persoana care și-a pierdut banii, restituindu-i suma pierdută.

La sediul Poliţiei Oraşului Cugir s-a prezentat în 2 decembrie o femeie în vârstă de 59 de ani, din Cugir, care a predat suma de 230 de lei, bani despre care a declarat că i-a găsit căzuţi pe strada Victoriei din Cugir.

Poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru identificarea persoanei ce şi-a pierdut banii iar la sfârşitul săptămânii trecute suma de bani a fost restituită unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cugir.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, aprecieri şi felicitări femeii care a dat dovadă de spirit civic.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153809Publicat de pe 8 Dec 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...