|

(UPDATE) Două fete au fost lovite de o maşină, pe strada 1 Decembrie din Cugir. Au ajuns la spital cu fracturi la picioare

Un accident rutier s-a petrecut luni seara, pe strada 1 Decembrie 1918 din Cugir. Două fete au fost lovite de o maşină. au ajuns la spital, cu fracturi la picioare.

Accidentul s-a petrecut după ce fetele au ieşit pe carosabil în faţa maşinii, din neatenţie. Şoferiţa nu le-a mai putut evita. Fetele se aflau la colindat cu un grup de prieteni. Au fost transportate de urgenţă la spital, unde au fost diagnosticate cu fracturi la nivelul gambelor.

Maşina implicată în accident este un Opel înmatriculat în Alba, condus de o femeie din Cugir.

 

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, la faţa locului s-a stabilit faptul că, șoferița, Corina M. I. în vârstă de 30 ani, cu domiciliul în oraşul Cugir, judeţul Alba, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Cugir, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Emil Racoviţă a accidentat două minore de 8 şi respectiv 9 ani. Cele două fete au încercat să traverseze strada fără să se asigure printr-un loc nemarcat.

În urma accidentului ambele minore au fost rănite grav. Cea mai mare dintre fete s-a ales cu o fractură la  tibia dreapta, iar fetița de 8 ani, cu o  fractură deschisă la gamba dreaptă. Fetele au fost transportate şi internate de urgență la Spitalul Judeţean Alba.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior fiind condusă la Spitalul orăşenesc Cugir, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Ionela MARA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147501Publicat de pe 24 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...