|

DOSAR PENAL pentru doi bărbați din Șibot prinși la braconaj pe râul Mureș

braconaj, pescuitDoi bărbați din comuna Șibot au fost prinși de polițiști în timp ce pescuiau în râul Mureș, folosind undiţe pe care erau montate plase de tip monofilament. S-au ales cu dosar penal.

La data de 17 februarie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, au desfășurat activităţi de prevenire şi combatere a braconajului piscicol din albia râului Mureş.

Cu această ocazie au fost depistaţi doi bărbaţi, de 35 şi 61 de ani, din comuna Şibot, care pescuiau folosind undiţe pe care erau montate plase de tip monofilament.

Faţă de cei doi pescari a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de “deţinerea sau utilizarea unei plase monofilament în apele continentale” , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 alin.1, lit. k din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154106Publicat de pe 18 Feb 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...