|

Doi tineri din Cugir, reţinuţi de poliţişti, după ce au furat piese de peste 14.000 de lei din magazia unei firme

Doi tineri, de 23 de ani, respectiv 21 de ani, din Cugir au fost reţinuţi de oamenii legii, fiind suspecţi principal în cazul unui furt repetat de piese şi subansamble metalice din magazia unei firme din localitate. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 14.732 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Oraşului Cugir i-au identificat, miercuri, pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 10 august. G.T.O. (23 de ani) şi N.I.I. (21 de ani), ambii din Cugir, au pătruns de mai multe ori, în perioada 5-10 august, în magazia unei societăţi comerciale din oraş, de unde au sustras piese şi subansamble metalice, în valoare de 14.732 lei.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă tinerii mai sunt implicaţi şi în alte cazuri de  natură penală şi să recupereze prejudiciul.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=116222Publicat de pe 23 Aug 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...