|

Doi minori din comuna Şibot au sustras produse dintr-un bar din Vinerea. Sunt cercetaţi pentru furt calificat

furt-alimenteDoi minori din comuna Şibot au rupt, joi dimineaţa, unul din pereţii de pal al unui bar situat în localitatea Vinerea, iar din interior au sustras dulciuri, produse alimentare, ţigări şi băuturi alcoolice, bunuri în valoare de 1.000 de lei. În cursul acelei zile au fost identificaţi de poliţiştii din Cugir, iar acum sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Joi dimineaţa cei doi minori, de 15 şi 16 ani, ambii din comuna Şibot au intrat într-un bar din Vinerea după ce au rupt un perete de pal şi au furat bunuri în valoare de 1.000 de lei.

Poliţiştii din Cugir, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, i-au identificat pe doi copii, iar prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30%. Faţă de cei doi minori cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152439Publicat de pe 24 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Doi minori din comuna Şibot au sustras produse dintr-un bar din Vinerea. Sunt cercetaţi pentru furt calificat”

  1. Nimic nu este adevarat din stirea dvs. Recuperarea a fost 1,8% din 1800 ron.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...