|

Discuții aprinse între conducerea Fabricii de Arme și angajații instituției. Marți nu s-a lucrat timp de 2 ore

Tensiuni la Fabrica de Arme. Zilele trecute a avut loc o discuție mai aprinsă între conducerea fabricii și angajați. Întâlnirea avut loc marți și a fost inițiată de către liderii din secție împreună cu liderului de sindicat, Ioan Neagu. Angajații au vrut să-și exprime nemulțumirea cu privire la schimbările ce o să aibă loc, în cazul în care noua organigramă va fi aprobată de Consiliul de Administraţie de la Romarm.

Liderul de sindicat Ioan Neagu, împreună cu angajații au cerut directorului Paul Dincu să nu mai facă angajări pe partea de TESA, mai exact pe posturile de directori, pentru că, spun ei, fabrica nu are nevoie acum de noi directori, ci de muncitori pe partea de producție. Conform declarațiilor liderului de sindicat, societatea este pe pierdere, iar Legea Bugetului de stat nu le dă voie să angajeze persoane în plus sau să aibă creșteri salariale, numai în cazul în care se aprobă prin hotărâre de guvern.

Conform unor surse neoficiale, discuția dintre conducerea Fabricii de Arme și liderii din secție (maiștrii, șefii de ateliere) a durat două ore, timp în care nu s-a lucrat.

Potrivit liderului de sindicat, în urma discuților, directorul general Paul Dincu este hotărât să înlocuiască mai multe persoane pe partea de TESA, pentru că ar dori o nouă echipă eficientă. Astfel că, zilele acestea, s-a făcut o angajare cu încadrare pe postul de tehnician.

În total, Fabrica de Arme Cugir are 670 de angajaţi, din care 12% reprezintă personal TESA.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147371Publicat de pe 20 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Discuții aprinse între conducerea Fabricii de Arme și angajații instituției. Marți nu s-a lucrat timp de 2 ore”

  1. da ce nu e bine 2 cu mapa 3 cu sapa? si asa muncitorii iau salar mic sa mai lucreze si ptr lingai si hoti sa isi umfle buzunarele mai bine.
    .

    • cati 12la suta?glumiti.din 670 angajati 250 au ca indeletnicire si target bautul cafelei si multe barfe pe bani de la 1300 de ron in sus.la muncitori le mai aruncam ca niste firmituri de la masa cate 15 bonuri. si colac peste pupaza mai angajam niste directori noi.la acesta societate nu conteaza performanta si valoarea conteaza carnetul de partid pilele si relatiile iar sindicatele sunt ca inexistente. vin vremuri grele fratilor…cu asemenea oameni

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...