|

Director nou la Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir: Lilica Vanţ, la conducerea unităţii de învăţământ

Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir va avea un nou director, începând cu anul şcolar 2012-2013. Profesorul de fizică Miron Bur, director încă în funcţie, va fi înlocuit cu Lilica Vanţ, care predă engleză, fost director adjunct al liceului, înainte de 2006.

Miron Bur a ocupat funcţia de conducere a Colegiului Naţional „David Prodan” Cugir din anul 2006, iar, de la începutul anului viitor, va ieşi la pensie.

În locul său, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie a Inspectoratului Şcolar Alba, va fi numită director profesoara de engleză Lilica Vanţ, care predă în cadrul unităţii de învăţământ, membru în Consiliul de Administraţie al Colegiului.

În vârstă de 49 ani, Lilica Vanţ are o experienţă profesională de 15 ani. A mai ocupat funcţia de directoare adjunctă a acestui liceu, în perioada 2001-2006.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=115968Publicat de pe 21 Aug 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...