|

Din USL Alba, au urcat pe scena de pe Arena Națională 8 candidați pentru 7 colegii. Care dintre aceștia va rămâne pe dinafară?

După două ore de la deschiderea evenimentului ce s-a desfăşurat pe Arena Națională, în fața celor peste 80.000 de simpatizați și membri USL au urcat și candidații Uniunii Social Liberale din Alba. Pe scenă, au pășit, pe rând, Teodor Atanasiu, Ioan Dîrzu, Angelica Mocan, Mihai Nicușor, Ovidiu Jidveian, Nicolae Dobra, Radu Coclici și Călin Potor. Așa cum era de așteptat, numărul celor prezenți în fața mulțimii din rândurile politicienilor din Alba a depășit pe cel al colegiilor din Senat și Camera Deputaților, ceea ce ne confirmă încă o dată că, în interiorul alianței, stabilirea candidaților pentru parlamentare rămâne încă nedefinitivată.

Dacă ar fi să speculăm, dispunerea candidaților pe colegii ar fi următoarea: Teodor Atanasiu (PNL) pe colegiul senatorial Alba Iulia, Ioan Dobra (UNPR) pe colegiul senatorial Sebeș-Blaj, Ioan Dîrzu (PSD) pe colegiul de deputați Apuseni, Mihai Nicușor (PNL) pe colegiul de deputați Cugir-Zlatna, Ovidiu Jidveian (PSD) pe colegiul de deputați Sebeș-Blaj și Radu Coclici (PSD) pe colegiul de deputați Aiud-Ocna Mureș.

De aici încolo calculele încep din nou să dea cu virgulă. Atât Călin Potor(PNL) cât și Angelica Mocan(PNL) s-au aflat astăzi pe scenă, iar, dacă bine ne amintim, amândoi ținteau colegiul de deputați Alba Iulia. O altă variantă rămasă încă posibilă este ca liberalii să-și fi păstrat Colegiul Sebeș-Blaj și să o promoveze aici pe Angelica Mocan, de altfel câştigătoarea sondajului intern. Această mișcare l-ar scoate din nou din ecuație pe Ovidiu Jidveian. Rămâne de văzut care dintre aceștia se vor regăsi și pe listele ce vor ajunge la Biroul Electoral Central.

Cel puțin dintr-o singură privință, lucrurile sunt cât se poate de clare. Elena Ignat, cea despre care se spunea că ar fi candidatul PNL pe Colegiul Sebeș-Blaj din Camera Deputaților nu a fost văzută astăzi la București. Ar putea însemna asta că PSD a reușit să fure un colegiu de la colegii liberali?

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=135285Publicat de pe 17 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Din USL Alba, au urcat pe scena de pe Arena Națională 8 candidați pentru 7 colegii. Care dintre aceștia va rămâne pe dinafară?”

  1. […] senatorului Nicolae Dobra de a urca pe scena Arenei Naţionale a fost  sancţionat de UNPR Sebeş cu excluderea demnitarului din partid. Liderii organizaţiei […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...