|

Din 16 ianuarie, la Cugir se pot achita obligaţiile fiscale aferente anului 2013

Primăria Cugir anunţă cetăţenii că vor putea să-şi achite impozitele şi taxelor locale aferente anului 2013 începând cu data de 16 ianuarie. Această întârziere este cauzată de  modificările şi completările făcute la Codul Fiscal, în acest an.

Astfel, cugirenii care îşi vor achita dările locale integral pe clădiri, teren şi  mijloace de transport până la data de 1 aprilie 2013 vor beneficia, ca în fiecare an, de o reducere de 10%.

De asemenea, în condiţiile art. 284 şi 285 din Legea 571/2003, pe anul fiscal 2013, persoanele fizice şi juridice pot beneficia de facilităţi fiscale la plata impozitului pe clădiri, teren şi taxei asupra mijloacelor de transport, cu condiţia depunerii cererii şi documentelor impuse de lege. În categoria persoanelor fizice sunt incluse: persoanele cu handicap grav sau accentuat sau invalide de gradul I, veteranii de război, deportaţii, revoluţionarii şi eroii-martiri.

În categoria persoanelor juridice care beneficiază de facilităţi fiscale privind impozitul pe clădiri şi teren sunt incluse:  instituţiile publice, fundaţiile testamentare, parcurile industriale, pentru clădirile şi terenurile proprietate.

De asemenea, reprezentanţii Primăriei anunţă că locuitorii care doresc să achite obligaţiile  fiscale, reprezentând taxe şi impozite locale  sau amenzi, o pot face accesând site-ul www.ghiseul.ro.

Program cu publicul:

1. Luni – joi, orele 8.00 – 11.30 şi 1200 –1600

2. Vineri, orele 800– 1100.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147620Publicat de pe 8 Ian 2013. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...