|

„Despre oameni și melci” n-a rupt box office-ul muncitoresc: Filmul lui Tudor Giurgiu a rulat cu sala goală la Casa de Cultură din Cugir

Pelicula „Despre oameni şi melci”, în regia lui Tudor Giurgiu nu a stârnit interesul pasionaţilor de film din Cugir. Din nefericire, doar două persoane au pășit în sala Casei de Cultură din oraș, la prima proiecție a filmului, la ora 17.00, însă și acestea au părăsit sala după 10 minute, promiţând că vor reveni la ora 19.00, când în sală s-au strâns 22 de persoane.

După ce, la proiecția de sâmbătă, din Alba Iulia, din cadrul „Alba Iulia Music & Film Festival”, filmul a adunat în Piața Cetății peste 1.000 de spectatori, prima zi a proiecției din Cugir nu s-a dovedit a fi un succes. Totuși, reprezentanții Casei de Cultură susțin că se așteaptă la un maxim de spectatori în ultima zi a proiecției, joi.

La eveniment nu a fost prezent nici un membru al echipei de producţie a filmului, aceştia aflându-se în turneu prin oraşe din România, unde au loc premiere.

Filmul poate fi vizionat şi în următoarele două zile în aceeaşi locaţie de la orele 17.00, respectiv 19.00, iar preţul unui bilet este de 7 lei.

Despre film

1992, Câmpulung Muscel. Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.

Totul se schimbă când unul dintre angajaţi găseşte o soluţie inedită menită să-şi salveze colegii de la şomaj şi implicit odată cu ei şi fabrica.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=130494Publicat de pe 2 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “„Despre oameni și melci” n-a rupt box office-ul muncitoresc: Filmul lui Tudor Giurgiu a rulat cu sala goală la Casa de Cultură din Cugir”

  1. Pai ce se mira ca au fost 2 oameni?Au fost informati oamenii?Daca stiam dinainte chiar mergem si eu la un film in Cugir!ILa noi in oras apar stiri doar despre echipa de fotbal…da parca pe toti numai fotbalul ne intereseaza!Pacat ca nu au informat oamenii

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...