|

Delegație Permanentă: PNL Alba are un colegiu de senator și două colegii de deputați. Vezi cine va intra în cursa pentru parlamentare

Deputatul Călin Potor a fost oficial confirmat în cadrul Delegației Permanente de vineri de la București, drept candidat la parlamentarele din acest an. Liberalul a adjudecat Colegiul Alba Iulia din Camera Deputaților.

Anunțul a fost făcut chiar de către Călin Potor, care a declarat că de vineri candidatura sa este oficială: „Sunt votat și confirmat ca și candidat pe Colegiul Alba Iulia”. În cadrul Delegației Permanente de vineri au fost validați toți candidații PNL la parlamentarele din acest an. În urma deciziilor luate, PNL rămâne cu două colegii de deputați și unul de senator.

Teodor Atanasiu a fost confirmat drept candidat pe Colegiul Senatorial Alba Iulia, în timp ce pe cele două colegii din Camera Deputaților au fost aleși Călin Potor pe Alba Iulia, iar Dan Simedru, pe Cugir-Zlatna. Asta înseamnă că Mihai Nicușor și Angelica Mocan nu vor mai participa la alegerile din acest an.

Potrivit lui Călin Potor, Colegiul Sebeș-Blaj de la deputați va rămâne în continuare PC-ului, asta deși liderii PC Alba l-au refuzat deja. Potrivit unor surse, PC s-ar putea afla în negocieri cu PSD Alba pentru cedarea acestui colegiu care ar urma să fie ocupat de Ovidiu Jidveian. În această situație, atât liberalii, cât și social-democrații s-ar declara mulțumiți, iar spiritele încinse din interiorul USL din ultima perioadă s-ar calma.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=135721Publicat de pe 19 Oct 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Delegație Permanentă: PNL Alba are un colegiu de senator și două colegii de deputați. Vezi cine va intra în cursa pentru parlamentare”

  1. Tot la Bucuresti se „da ora exacta”… de ce mai au propuneri si voteaza astia din judete cand totul depinde de „comitetul central”?

  2. Dragi cititori ai acestui portal de stiri, va rog sa-mi spuneti o definitie a traseismului politic si ce parere aveti despre cei care l-au practicat si il practica.Pentru asanarea morala a clasei politice romanesti, eu cred ca traseismul politic ar trebui inerzis prin lege.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...