|

FOTO: De Ziua Internațională a Copilului, Şcoala Gimnazială „Singidava” din Cugir și-a premiat olimpicii

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, olimpicii Şcolii Gimnaziale „Singidava” au fost recompensați cu premii, pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile şcolare. Peste 30 de elevi s-au remarcat prin locurile fruntașe ocupate la olimpiade, atât la cele naționale, cât și județene.

Ca în fiecare an, rezultatele nu au fost puţine, peste 30 de elevi obţinând locuri fruntaşe la fazele judeţene şi naţionale. Astfel, elevele Andreea Negoiţescu şi Gabriela Mateescu din clasa a IV-a, coordonate de către prof. Monalisa Borza, au obţinut cel mai bun rezultat din judeţul Alba la Olimpiada Naţională de Educaţie Civică – locul al II-lea.

Elevul Radu Stoian din clasa a VII-a, îndrumat de prof. Floare Vlasea a reuşit performanţa unui frumos loc III la Concursul Naţional „Made for Europe”, iar elevul Andrei Ţîr , tot din clasa a VII-a, a fost singurul elev de gimnaziu din judeţ care a participat la Olimpiada Naţională de Lingvistică. Pe lângă aceste rezultate deosebite, olimpicii naţionali au obţinut locuri importante şi la Olimpiadele judeţene de Limba şi literatura Română, Matematică şi Limba Franceză. Ei au fost răsplătiţi cu premii în bani, o diplomă de merit, o enciclopedie, un stilou şi o ciocolată.

Nici olimpicii judeţeni nu au fost uitaţi, aceştia fiind recompensaţi, la rândul lor, pentru rezultatele obtinute. S-au obţinut locuri importante la discipline cum ar fi: Limba şi literatura Română,  Limba Franceză, Matematică, Fizică, Chimie, Cultură Civică, Religie sau Educaţie Fizică şi Sport.

De asemenea, elevii şcolii au obţinut locuri importante la concursuri cum ar fi: Competiţia Naţională „O activitate de succes” în cadrul săptămânii Să ştii mai multe, să fii mai bun” – locul II, Concursul transdisciplinar „Cultură şi Spiritualitate românească”, Concursul judeţean de Teatru, Concursul interjudeţean „Pitagora”, Concursul de reviste şcolare – locul I pentru revista Primăvara copiilor de la Singidava, Concursul judeţean de creaţie literară „Tinere condeie” – locurile I, II şi III, atât la ciclul primar cât şi la gimnazial şi Concursul „Prietenii Pompierilor” – locul II la echipajul de băieţi. Parteneri în organizarea evenimentului au fost Asociaţia „Educator2007”.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150127Publicat de pe 3 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, Cultura, Educatie, Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...