|

Dansatorii sportivi „ProDance 2007” din Cugir, calificaţi în finale şi semifinale la Cupa Transilvania

Dansatorii cugireni s-au întors acasă de la competiția din Cluj, cu medalii. Zilele trecute a avut loc concursul de dans sportiv  „Cupa Transilvania” la Cluj-Napoca, la care au participat peste 500 de perechi. Cinci categorii de vârstă dintre dansatorii Clubului sportiv „ProDance 2007” s-au clasat în finale și două categorii în semifinale.

De la Clubul sportiv „ProDance 2007” s-au înscris în competiție şapte categorii de vârstă și toți au reușit să se claseze pe locurile fruntașe. Dintre finaliștii competiției fac parte: Castilia Maieraș, care a obținut locul I la categoria fete cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani. La „perechi” cu vârsta între 12-15 ani s-au clasat pe locul III: Octavian Gavrilă și Alexandra Bardan. Tot la categoria „perechi” cu vârsta între 7-9 ani au obținut locul 5: Robert Stoian și Denisa Suciu.

Locul 7 a fost ocupat de Ana Maria Buda la categoria „fete solo” cu vârsta între 10-11 ani și tot același loc a fost obținut de Alexandra Dobrescu, însă la categoria de vârstă 12-15 ani.

La clasa superioară de dans, categoria E s-au clasat în semifinale perechile: Radu Stoian și Bianca Vesa (14-15 ani); Mihai Presecan și Luisa Avrămuț (17- 35 ani)

Echipele de dans de la Clubul Sportiv „ProDance 2007” din Cugir se pregătesc acum pentru o altă competiție, care va avea loc tot la Cluj-Napoca, pe data de 27 aprilie.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149350Publicat de pe 23 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...