|

Dansatorii sportivi „ProDance 2007” din Cugir, calificaţi în finale şi semifinale la Cupa Transilvania

Dansatorii cugireni s-au întors acasă de la competiția din Cluj, cu medalii. Zilele trecute a avut loc concursul de dans sportiv  „Cupa Transilvania” la Cluj-Napoca, la care au participat peste 500 de perechi. Cinci categorii de vârstă dintre dansatorii Clubului sportiv „ProDance 2007” s-au clasat în finale și două categorii în semifinale.

De la Clubul sportiv „ProDance 2007” s-au înscris în competiție şapte categorii de vârstă și toți au reușit să se claseze pe locurile fruntașe. Dintre finaliștii competiției fac parte: Castilia Maieraș, care a obținut locul I la categoria fete cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani. La „perechi” cu vârsta între 12-15 ani s-au clasat pe locul III: Octavian Gavrilă și Alexandra Bardan. Tot la categoria „perechi” cu vârsta între 7-9 ani au obținut locul 5: Robert Stoian și Denisa Suciu.

Locul 7 a fost ocupat de Ana Maria Buda la categoria „fete solo” cu vârsta între 10-11 ani și tot același loc a fost obținut de Alexandra Dobrescu, însă la categoria de vârstă 12-15 ani.

La clasa superioară de dans, categoria E s-au clasat în semifinale perechile: Radu Stoian și Bianca Vesa (14-15 ani); Mihai Presecan și Luisa Avrămuț (17- 35 ani)

Echipele de dans de la Clubul Sportiv „ProDance 2007” din Cugir se pregătesc acum pentru o altă competiție, care va avea loc tot la Cluj-Napoca, pe data de 27 aprilie.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149350Publicat de pe 23 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...