|

Cugirul va fi reprezentat la Olimpiada națională a sportului școlar, la tenis de masă și șah. 18 tineri s-au calificat în etapa județeană

În urma etapei locale de la Cugir a Olimpiadei naționale a sportului școlar la tenis de masă și șah, 18 tineri s-au calificat pentru faza judeţeană. Competiția s-a desfășurat la Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”, unde au participat peste aproape 30 de elevi din școlile cugirene. Cei care au reușit să se claseze pe locuri fruntașe vor reprezenta orașul la etapa județeană din 2 februarie, de la Alba Iulia. De asemenea și cei din gimnaziu au putut concura la etapa locală de șah care s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir iar 5 dintre aceștia au reușit să se claseze pe locuri fruntașe.

Competiția s-a desfășurat pe grupe de vârstă, pentru elevii de gimnaziu şi liceu.

Cei care s-au clasat pe primul loc în la competiția locală de tenis de masă sunt:

– gimnaziu, băieți: George Enache (Școala cu clasele I- VIII Iosif Pervain)

– gimnaziu, fete:  Iulia Rădac (Școala Gimnazială „Singidava” Cugir)

liceu, băieţi: Sorin Bacrău (Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”)

liceu, fete: Cătălina Recean (Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”).

În etapa judeţeană s-au calificat şi ocupanţii locurilor II și III de la etapa locală, tenis de masă:

– gimnaziu, băieţi: locul IIAlexandru Petrescu  (Școala cu clasele I- VIII „Iosif Pervain”), locul III – Alexandru Dincu  (Școala Gimnazială „Singidava” Cugir)

gimnaziu, fete: locul II  Irina Toderescu (Școala cu clasele I- VIII „Iosif Pervain”), locul IIIDenisa Danko (Școala cu clasele I- VIII „Iosif Pervain”)

– liceu, băieți: locul II – Robert Pop (Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”), locul III – Daniel Ioan Taman (Colegiul „David Prodan”)

liceu, fete: locul II – Larisa Ioana  Amăricăi (Colegiul „David Prodan”), locul III Roxana Grăuruș (Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”)

Pentru unii dintre ei nu este pentru prima dată când participă la această competiție. Anul trecut, Vasile Todescu la etapa județeană de șah a ocupat locul II, iar la tenis de masă etapa județeană, tot anul trecut, Iulia Rădac a obținut locul 2, Sorin Bacrău s-a clasat pe locul 5 iar Robert Pop pe locul 7.

Tot în 2 februarie, va avea loc etapa județeană la olimpiada de șah pentru elevii de gimnaziu. La etapa locală au participat 15 elevi de la toate școlile gimnaziale din oraș. Competiția a avut loc la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir,  iar pe primele trei locuri s-au clasat:

– băieți: locul I: Daniel Ghiban , locul II: Adrian Zinca , locul III: Caleb Comșa

fete: locul I: Mădălina Lupu, locul II: Andreea Negoițescu

Adrian Zinca nu este la prima competiție de acest gen. Anul trecut, acesta a participat la olimpiada de șah etapa județeană și a reușit să obțină locul II.

Competiția de șah pentru liceu a fost câștigată de Vasile Todescu de la  Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147984Publicat de pe 31 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...