|

Cugirenii așteaptă autobuze care nu mai vin: „Lam Trans” riscă să rămână fără licență dacă nu își rezolvă deficiențele

Autobuze care întârzie să apară în stații sau, mai grav, nu vin deloc și o proastă calitate a serviciilor oferite călătorilor. Așa definesc cugirenii relația cu operatorul de transport „Lam Trans” care, deși „mustrat” de administrația locală, continuă să nu își respecte îndatoririle față de cetățeni.

Locuitorii orașului Cugir ne-au atras atenția asupra serviciilor proaste oferite de transportatorul „Lam Trans”. Oamenii se plâng că, aproape în fiecare zi, autobuzele întârzie să ajungă în stații sau nu respectă deloc orarul de circulație și că, întrebați despre această situație, angajații „Lam Trans” îi tratează cu lipsă de respect.

Problema a fost adusă în atenția autorităților locale şi anul trecut, iar, în ședința de CL din luna decembrie, transportatorul a primit o mustrare și un termen de 30 de zile să remedieze problemele ce-l împiedică să își respecte îndatoririle din contract.

Neoficial, motivul invocat de „Lam Trans” în apărarea sa a fost acela că foarte multe autobuze din parcul societății au suferit defecțiuni și că aceasta ar fi cauza pentru care au existat probleme cu respectarea orarului de transport. Oficial însă, transportatorul nu s-a prezentat la ședița de CL în care s-a adus în discuție acest subiect pentru a-și face auzit punctul de vedere.

Potrivit termenului de 30 de zile oferit de CL, „Lam Trans” ar mai avea timp până în luna februarie să remedieze problema deoarece, în caz contrar, riscă să rămână fără contract.

Potrivit reprezentanților Primăriei Cugir, conducerea „Lam Trans” a fost invitată din nou să participe la ședința de CL din luna februarie, dar acesta nu poate fi obligat legal să vină, dacă nu dorește. Consilierii locali sunt pregătiți să întocmească un raport și să supună la vot retragerea licenței operatorului, în cazul în care nu va reglementa situația.

Doar în cursul anului 2012, administrația locală a primit din partea cetățenilor nemulțumiți de calitatea serviciilor oferite de „Lam Trans” 10 reclamații.

Sursa foto: Cugir.info

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147913Publicat de pe 24 Ian 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Cugirenii așteaptă autobuze care nu mai vin: „Lam Trans” riscă să rămână fără licență dacă nu își rezolvă deficiențele”

  1. […] Citește mai multe despre ce riscă trasportatorul dacă nu își remediază deficiențele și ce spune administrația locală despre această situație pe Cugir.Alba24.ro. […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...