|

Cugireanul Mihai Toader a obținut locul III, la concursul Master Chef. Aida Paraşcan a fost câștigătoarea competiției, iar Alex Hora a obținut locul II

Cugireanul Mihai Toader a reușit să obțină locul III la ediția a doua a concursului Master Chef, locul II a fost ocupat de Alexandru Hora iar Aida Paraşcan este câştigătoarea  acestui concurs. Bătălia pentru acest titlu a fost una foarte puternică,  pentru că, cei 3 concurenți au fost foarte buni: “Dacă la Aida primează experienţa, la Alex ordinea, la Mihai primează creativitatea”, a constatat chef Cătălin Scărlătescu.

Marti seara a  avut loc finala Masterchef, unde s-au clasat 4 finaliști Aida Parașcan, Alexandru Hora, Mihai Toader și Nicușor Coroamă. Cel din urmă a fost eliminat la penultima probă când cei 4  trebuiau să gătească pentru familile lor, care au fost aduse în platou. La ultima probă  fiecare a gătit ce a crezut că îi va ieși cel mai bine, astfel că, toate farfuriile au fost apreciate de chefi.

Ultima ediţie a emisiunii i-a readus în prim-plan atât pe cei şase finalişti, dar şi pe cei 18 bucătari care şi-au pierdut şorţurile. Așa cum a fost planificat în ediția anterioară fiecare finalist a fosrmat o echipă de 3, condusă de un finalist. Foștii concurenți auveau rolul de a-și ajuta colegii la gătit și servit meniurile într-un restaurant. Însă proba a devenit și mai grea când și-au dat seama că vor servi vedete.

Pentru că presiunea a fost mare, totul a decurs foarte greu la început, până și-au dat drumul, astfel că a fost nevoie de  intervenția chefilor pentru ca, toate mâncărurile să fie preparate și servite la timp. Unii au reuși să lucreze sub această  presiune, însă altii nu. Ana Rotaru, concurenta însărcinată cu un băieţel, a rămas în urmă cu efectuarea sarcinilor, iar chef Florin Dumitrescu a pregătit nişte fructe în locul ei. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care tânără a părăsit competiţia. Anei i s-a făcut rău din cauza căldurii, motiv pentru care a luat pauză pentru a se reface.

Deasemenea nici Mihai nu a fost foarte avantajat în ceea ce privește ajutoarele pe care le-a avut și asta pentru că se mișcau foarte încet, lucru confirmat și de chefi. Chefii au decis într-un final să mai facă ceva schimbări. Ajutoarele, foști concurenți, au fost schimbate pentru ca echipele să fie mai echilibrate. În final au fost eliminate 2 concurente la această probă de foc Ana Rotaru și Maria Pop: „Nu aveţi forţa de a vă descurca într-o băcătărie profesionistă, dar astăzi aţi învăţat multe, baftă multă şi gătiţi în continuare”, le-a spus Florin Dumitrescu celor două femei care şi-au pierdut şorţurile după ce au servit vedetele.

La penultima probă, Aida Paraşcan, Mihai Toader, Nicuşor Coroamă şi Alexandru Hora au avut parte de cel mai emoţionant moment, atunci când s-au întâlnit cu familiile lor. Concurenţii au fost nevoiţi să gătească pentru cei dragi trei feluri de mâncare, în 120 de minute.

Alexandru s-a emoţionat când şi-a revăzut fetiţa, căreia i-a promis că va câştiga pentru a-i cumpăra o fermă cu ponei şi câini. Concurentul a gătit plângând, de dragul copilei. Cei patru şi-au pus iscusinţa şi dragostea în meniurile finale. Nicuşor Coroamă a gătit paste carbonara, pentru iubita lui, Aida a pregătit sparanghel şi iepure, Mihai a mizat pe supă-cremă de ardei, iar Alexandru şi-a delectat familia cu un piure roşu.

La această probă a fost eliminat Nicuşor Coroamă, care a gătit, pentru familia şi logodnica sa. Recomandarea chefilor înainte ca acesta să lase șorțul a fost, să înveţe denumirile ingredientelor. Concurentul de 19 ani a spus că MasterChef  a reprezentat o adevărată şcoală gastronomică.

sursa: adevarul.ro

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150035Publicat de pe 29 Mai 2013. Publicat in ACTUALITATE, Arta, Cultura, Fără categorie, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Cugireanul Mihai Toader a obținut locul III, la concursul Master Chef. Aida Paraşcan a fost câștigătoarea competiției, iar Alex Hora a obținut locul II”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...