|

UPDATE: Cugirean de 63 de ani, găsit spânzurat în cămara locuinţei

Un bărbat de 63 de ani a fost găsit spânzurat în gospodăria sa din Cugir, luni, în jurul amiezei. Din primele informaţii, poliţiştii nu au găsit indicii care să conducă la premisa că este vorba despre o moarte suspectă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul locuia într-o casă, în cartierul Cindeni din Cugir, alături de concubina sa. Era diagnosticat cu o boală gravă şi, cel mai probabil, suferinţa l-a determinat să-şi pună capăt zilelor. Cu ceva timp în urmă a urmat un tratament la Cluj, însă degeaba, vecinii spun că odată cu trecerea timpului tot mai palid și mai slabit era. Culiț, cum era poreclit de prieteni, nu a mai putut rabda suferința și ieri la amiaz și-a trimis concubina la farmacie pentru a cumpara medicamentele, însă cînd s-a întors, femeia a rămas șocată cînd și-a găsit concubinul spînzurat în cămară. Bărbatul a lăsat si un bilet prin care și-a luat la revedere.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 19.11.2012, ora 16,00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în anexa unei locuinţe din Cugir a fost găsită o persoană spânzurată.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului unde a identificat cadavrul lui M.P., de 63 de ani, din Cugir, cu ocazia examinării acestuia nefiind identificate urme vizibile de violenţă.

Acesta a fost transportat la morga spitalului din Cugir, unde legiştii urmează să efectueze necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

Foto: arhivă

Ionela MARA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146310Publicat de pe 20 Noi 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...