|

UPDATE: Cugirean de 63 de ani, găsit spânzurat în cămara locuinţei

Un bărbat de 63 de ani a fost găsit spânzurat în gospodăria sa din Cugir, luni, în jurul amiezei. Din primele informaţii, poliţiştii nu au găsit indicii care să conducă la premisa că este vorba despre o moarte suspectă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul locuia într-o casă, în cartierul Cindeni din Cugir, alături de concubina sa. Era diagnosticat cu o boală gravă şi, cel mai probabil, suferinţa l-a determinat să-şi pună capăt zilelor. Cu ceva timp în urmă a urmat un tratament la Cluj, însă degeaba, vecinii spun că odată cu trecerea timpului tot mai palid și mai slabit era. Culiț, cum era poreclit de prieteni, nu a mai putut rabda suferința și ieri la amiaz și-a trimis concubina la farmacie pentru a cumpara medicamentele, însă cînd s-a întors, femeia a rămas șocată cînd și-a găsit concubinul spînzurat în cămară. Bărbatul a lăsat si un bilet prin care și-a luat la revedere.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 19.11.2012, ora 16,00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în anexa unei locuinţe din Cugir a fost găsită o persoană spânzurată.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului unde a identificat cadavrul lui M.P., de 63 de ani, din Cugir, cu ocazia examinării acestuia nefiind identificate urme vizibile de violenţă.

Acesta a fost transportat la morga spitalului din Cugir, unde legiştii urmează să efectueze necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

Foto: arhivă

Ionela MARA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146310Publicat de pe 20 Noi 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...