|

CSO Cugir s-a împus cu 3-0 în fața echipei CFR Cluj II, în meciul amical de miercuri

Fotbaliștii CSO Cugir au adăugat încă o victorie la palmares. În penultimul meci de pregătire din această iarna, care a avut loc miercuri, cugirenii nu s-au lăsat influențați de echipa CFR Cluj II și au finalizat meciul cu scorul de 3-0. Au marcat goluri, înainte de pauză, Alin Șuteu, de două ori și Radu Ștefan, după ce a deviat lovitura liberă executată de Lucian Itu.

Echipei cugirene i s-au mai alăturat încă doi jucători, Adrian Potopea, fundas care a avut prezențe constante în primul 11 al divizionarei secunde Unirea Alba Iulia și Vasile Pop, atacant care a jucat la Seso Turda și U Cluj, jucători cu experiență cu care conducerea echipei noastre este în discuții avansate pentru a întări lotul în vederea luptei pentru promovare în Liga a III-a.

Un alt jucător care a completat echipa CSO este portarul Marius Iancău („Paglieta” – ex CFR Simeria), care, împreună cu ceilalți, vor lupta să ducă echipa în Liga a III-a. Datorită meciurilor amicale câștigate până acum, atmosfera în echipă este foarte bună, acestea având rolul de ai pregăti pe fotbaliștii pentru următoarea etapă a campionatului. „Avem un lot foarte puternic și sunt convins că vom reuși să aducem bucuria în orașul nostru la finalul acestui retur. Concurența la nivelul unei echipe de top este benefică și ne motivează și pe noi să ne pregătim cât mai bine astfel că cei mai buni să intre pe teren. Atmosfera la echipa este foarte bună, meciurile de pregătire au fost foarte utile și ușor, ușor intrăm pe ultima sută de metri. Ne este și nouă dor de meciurile oficiale și abia asteptăm să începem returul. Suntem gata să luptăm pentru oamenii minunați care au fost alături de noi la fiecare meci, pentru cugirenii pe care îi invităm să fie langă noi în retur și le promitem că nu vor fi dezamăgiți”, a declarat George Goronea.

„A fost un meci bun, plăcut, în care am reușit să avem o posesie bună să pasăm cât mai bine și să fim periculoși. Ma bucur ca am reușit să marchez cele două goluri, însă nu acesta este cel mai important lucru, este totuși o partidă de verificare în care cel mai important este să legăm jocul și să ne pregătim pentru meciurile oficiale pe care le asteptăm cu nerăbdare. Cred că suntem pregătiți pentru retur, formăm o echipă matură de valoare și cred că a venit timpul să promovăm. Îi asteptăm pe cugireni la stadion și le promitem că vom da totul pe teren pentru a aduce Liga a III-a la Cugir”, a declarat Alin Șuteu.

Ultimul amical înainte de a începe returul va fi sâmbătă, împotriva echipei de pe locul 1, Liga IV-a Sibiu, FC Avrig.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148320Publicat de pe 28 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...