|

CSO Cugir rămâne în fruntea clasamentului, în Liga a IV-a

 Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir obţine victorie după victorie, menţinându-se astfel în fruntea clasamentului şi având şanse mari de reuşită.

Cu şase puncte în faţa celei de a doua clasate în Liga a IV-a, CSO Cugir câştigă meci după meci, rămânând în fruntea clasamentului şi favorita suporterilor.

Competiţia seniorilor cu echipa de la Baia de Arieş, cu Arieşul Apuseni, a fost câştigată cu un scor de 7  la 0, marcatorii acestor goluri fiind: Goronea, Mihu, Şuteu, Iovănescu şi Isac. De menţionat este faptul că şi oaspeţii au avut intervenţii bune în faţa gazdelor, însă Arieşul Apuseni rămâne în continuare codaşa clasamentului.

CSO este astfel  încoronată drept liderul turului cu două etape înaintea încheierii şi cu un golaveraj impresionant: 34 goluri marcate şi doar 8 primite.

Nici echipa juniorilor nu este mai prejos, situându-se tot în fruntea clasamentului, la 4 puncte distanţă faţă de cea de a doua clasată.

Meciul dintre Energia Săsciori şi CSO a fost încheiat cu un scor de 1-3, tot cu victoria cugirenilor, sportivii oferindu-le suporterilor un joc memorabil.

Echipa CSO va juca ultimul meci din acest an sâmbătă, 24 noiembrie, pe arena clubului, împotriva celor de la Viitorul Sântimbru.

Ionela MIHU

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146340Publicat de pe 20 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...