|

CSO a învins trialul de la Hațeg. Alexandru Kilin: „Echipa are potenţial”

Echipa CSO s-a întors de la Hațeg din nou victorioasă. Echipa cugireană a câștigat ,,mini-turneul” după 1-1, cu echipa locală din Hateg și 2-0 victorie cu Minerul Uricani. Antrenorul CSO, Alexandru Kilin spune că se declară mulțumit pentru această evoluție a echipei, ceea ce înseamnă că fotbaliștii sunt pregătiți pentru meciurile din retur ale campionatului.
„Suntem în grafic cu pregătirile si ne-am prezentat bine pentru al doilea joc din această iarnă. A fost o uşoară creştere calitativă, am văzut multe semne bune, iar echipa are potenţial. Avem concurenţă pe posturi şi încercăm să cristalizăm un prim 11 pentru când vom începe returul. Nu avem rezerve şi titulari, iar toţi băieţii au şanse egale pentru a prinde un loc în prima echipă”, a declarat antrenorul Alexandru Kilin.

„Am trecut peste o perioadă grea, dar utilă de pregătire și suntem fericiți că am început jocurile amicale foarte bine. Sperăm să ne pregătim în continuare la fel de bine și să creștem la fiecare meci. Cu toții așteptăm să înceapă returul. Să ne ajute Dumnezeu să fim feriți de accidentări și să putem să ne atingem obiectivul la finalul acestui retur, să aducem bucuria în acest oraș minunat și să promovăm în Liga a III-a”, a declarat mijlocașul Marius Neagu.

În prima partidă împotriva echipei din Hațeg, antrenorul Alexandru Kilin a mizat pe următoarea formulă: Paul Conțiu, Răzvan Lespezean, Dan Adrian, Ovidiu Oniga, Alexandru Șirbu, Radu Isac, Marius Lupșan, Razvan Șandru, George Goronea, Alin Șuteu, Valentin Mihu. Pe parcursul meciului au mai intrat Ștefan Andrei Iovanescu și Dragoș Tudor. Golul echipei noastre în partida cu Hațeg a fost marcat de Iovanescu Andrei Ștefan. În al doilea meci împotriva liderului din Liga IV, Hunedoara a mizat pe: Paul Conțiu, Andrei Taban, Cosmin Suvaina, Ștefan Radu, Daniel Lupșan , Daniel Grozav, Marius Neagu, Nicolae Găldean, Fabian Pop, Lucian Itu și Ștefan Iovanescu. A mai intrat Valentin Mihu.

Golurile noaste au fost marcate de Găldean Nicolae și Daniel Grozav.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148195Publicat de pe 14 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...