|

CSO a învins liderul seriei a 5-a, FC Hunedoara, în primul meci amical din această iarnă. Scorul a fost de 2 la 0

Victorie în primul meci amical din această iarnă: echipa CSO Cugir a învins liderul Seriei a 5-a din Liga a III-a, FC Hunedoara, cu scorul de 2 la 0. În cea de-a doua repriză, golurile echipei cugirene au fost marcate de Fabian Pop și Marius Neagu.

,,Sunt mulțumit de acest prim joc, venim după o perioadă de acumulare în care am avut antrenamente preponderent fizice, un cantonament în care s-a lucrat foarte bine și intens, dar jucătorii au respectat ceea ce le-am cerut înainte de această partidă. Sunt mulțumit de asemenea de angajamentul și dăruirea băieților și, normal, de rezultatul final, având în vedere că am învins echipa de pe locul 1 din Seria a 5-a, Liga a III-a, echipă care nu a pierdut nici un amical până acum, iar în urmă cu câteva zile a învins o echipă de liga a II-a Damila Maciuca. Cel mai important pentru noi a fost jocul și faptul că baieții veniți în această iarna s-au integrat și mai ales că echipa, din a doua repriză, s-a ridicat la un nivel de joc foarte bun. Este și normal. Încă nu avem conturat primul 11 și fiecare jucător vrea să arate că merită să fie titular, lucru îmbucurător pentru noi, deoarece la final vor evolua cei mai buni”, a declarat antrenorul Alexandru Kilin, CSO Cugir.

În echipa CSO Cugir au evoluat: Paul Conțiu, Andrei Taban , Cosmin Șuvaina, Radu Ștefan, Daniel Lupșan, Daniel Grozav, Marius Neagu, George Goronea, Alin Șuteu, Nicolae Găldean, Ștefan Andrei Iovănescu. La începutul reprizei secunde au intrat: Ovidiu Oniga , Daniel Haidinar, Radu Isac , Fabian Pop, Răzvan Lespezean, Răzvan Șandru, Valentin Mihu și Mihai Radac. Nu au evoluat pentru echipa noastră: Lucian Itu, Dan Adrian și Răzvan Lăncrăjan, care au avut probleme de sănătate, iar Marius Lupșan a fost accidentat.

„Ne bucură acest succes, chiar dacă este doar un joc de verificare. Glumind puțin, putem zice că suntem mai tari ca <Maciuca>(Hunedoara a învins Damila Maciuca cu 2-1). Revenind la lucruri serioase, a fost un joc de pregătire foarte bun şi util pentru noi, băieții au arătat pofta de joc și determinare. Ne dorim cu toții ca echipa să se pregătească cât mai bine, să formăm o echipă cât mai puternică și la final să reușim promovarea în Liga a III-a”, a declarat Bogdan Petric, CSO Cugir.

Miercuri, începând cu ora 14.00, echipa CSO Cugir va participa la un trial la Hațeg unde vor juca cu echipa de pe locul 1 din Liga IV, Hunedoara – CS Minerul Uricani, respectiv echipa de pe locul 7, Retezatul Hațeg.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148150Publicat de pe 11 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...