|

Copiii din Cugir şi Vinerea s-au bucurat de ultimele spectacole de vacanţă, cu personaje din poveşti

Manifestările artistice dedicate tuturor copiilor din Cugir, derulate de Casa de Cultură a oraşului au ajuns la final. Programul „Jocuri de vacanţă” a adus bucuria în sufletul a peste 800 de copii, la sfârşitul verii din acest an.

Reprezentanţii Cercului de Actorie din cadrul Casei de Cultură a oraşului Cugir au dat viaţă personajelor de poveşti, pentru ultima dată în perioada de vacanţă de anul acesta, miercuri, la Grădiniţa cu program normal „Prichindel” din Cugir. Cei mici au avut parte de un program cu „jocuri ale copilăriei”, concursuri, picturi pe faţă şi baloane desenate. Au urmărit, de asemenea, două piese de teatru „Pinocchio”şi „Motanul Încălţat”.

Evenimentele din programul „Jocuri de vacanţă” s-au derulat pe durata a două săptămâni, la grădiniţele din Cugir şi Vinerea.

Reprezentanţii Cercului de teatru al Casei de Cultură, care asigurat activităţile din program sunt: Silviu Oprişan, Ana Bugeag, Nicoleta Fatan, Ghizela Despa, Lavinia Pop, Alina Muntiu, Bogdan Tîrziu, Alexandru Cetină, Tavi Voina, Catălin Florea, îndrumaţi de actriţa Maria Dodoc.

Sorin GIURCA

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=122959Publicat de pe 13 Sep 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...