|

Consiliul Local Cugir şi-a numit reprezentanţii în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din oraş

Consiliul Local Cugir a hotărât, joi, desemnarea a cinci reprezentanţi în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din oraş, potrivit legislaţiei în vigoare. Numirea acestora a fost realizată şi în contextul schimbărilor de reţea şcolară din acest an.

Au fost propuşi ca reprezentanţi CL Cugir în consiliile de administraţie ale celor două licee din oraş şi ale altor trei şcoli următorii:

Colegiul Naţional “David Prodan” Cugir – profesor Rodica Cristina Florea

Colegiul Tehnic “I.D. Lăzărescu” Cugir – inginer Emil Muntean

Şcoala Gimnazială “Iosif Pervain” Cugir – economist Aurel Păştină

Şcoala Gimnazială Nr.3 Cugir – profesor Horia Rotche

Şcoala Gimnazială “Singidava” Cugir – profesor Ioan Dan Cherecheş

Reamintim că, din anul şcolar 2012-2013, au avut loc modificări ale reţelei şcolare prin comasarea, respectiv arondarea unor unităţi de învăţământ: fuziunea prin absorbţie a Şcolii nr. 2 cu „Singidava” Cugir.

UPDATE: Nominalizarea celor cinci a iscat dispute între consilierii puterii şi opoziţiei, în şedinţa de joi. Reprezentanţii PDL au susţinut că nu au fost consultaţi la întocmirea listei, astfel că doi dintre aceştia au votat împotrivă, iar unul s-a abţinut de la vot. Cu toate acestea, proiectul a trecut în şedinţa de CL.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=137299Publicat de pe 25 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...