|

Consiliul Local Cugir aprobă decontarea cheltuielilor cu naveta pentru profesorii care provin din alte localităţi. Vezi câte cadre didactice sunt în această situaţie

Naveta profesorilor care predau în unităţile de învăţământ din Cugir reprezintă cheltuieli în valoare de 3.338 lei în luna mai a acestui an, bani ce vor fi suportaţi din bugetul local. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi prezentată pentru aprobare Consiliului Local. Sumele vor ajunge la 40 de profesori care se deplasează din sau în alte localităţi.

Decontarea cheltuielilor cu naveta se face în luna în curs pentru luna precedentă, de către unităţile de învăţământ, iar alimentarea conturilor acestora se face după aprobarea cheltuielilor de către Consiliul Local Cugir.

Conform documentelor transmise, sumele solicitate pentru decontarea navetei cadrelor didactice pe luna mai 2013 sunt următoarele:
– Şcoala cu clasele I- VIII „Iosif Pervain”: 808  lei

– Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 Cugir: 666  lei

– Şcoala cu clasele I-VIII Singidava: 780  lei

– Colegiul Naţional „David Prodan”: 964 lei

– Colegiul Tehnic „I.D.Lăzărescu”: 120 lei

Total: 3.338  lei

La Colegiul Tehnic „I.D.Lăzărescu” sunt doi profesori care fac naveta de la Ciugud, respectiv Alba Iulia, pentru a ajunge la unitatea de învăţământ din Cugir.

La Şcoala cu clasele I-VIII „Singidava” Cugir, sunt opt astfel de profesori, unul dintre ei educatori, care vin de la Vinerea şi Alba Iulia.

La Colegiul Naţional „David Prodan”, evidenţele arată că sunt şapte profesori navetişti, care parcug zilnic distanţele de la Alba Iulia, Vinerea, Petreşti, Balomir sau Sebeş.

Şcoala Gimnazială „Iosif Pervain” beneficiază de serviciile oferite de şase profesori care sunt nevoiţi să se deplaseze de la Alba Iulia sau Vinerea, iar Şcoala Gimnazială  nr. 3 Cugir are 17 de cadre didactice, oameni care fac naveta de la Alba Iulia, Sebeş, Vinerea.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150436Publicat de pe 27 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...