|

Consilierii locali au aprobat structura conducerii Clubului Sportiv de Tenis Alba – Cugir

Consilierii locali au hotărât, joi, modificarea și completarea Actului Constitutiv și a Statutului Asociației  “Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir”. De asemenea, s-a mai aprobat încheierea unui contract de comodat între Clubul sportiv orășenesc Cugir și noua asociație de tenis prin care se acordă în folosință gratuită o cameră din interiorului bazei sportive pentru desfășurarea acestei activități.

Conducerea, administrarea și controlul Clubului este asigurată de: Ioan Bodea – în calitate de reprezentant al Consiliului Judeţean Alba, Adrian Teban – primarul Oraşului Cugir, Adrian Mihai – reprezentant al ClubuluiSportiv Orăşenesc Cugir.

În primului Consiliu Director au fost numiți în calitate de membri următoarele persoane: preşedinte – Daniel Popa, vicepreşedinte – Simona Oprean, membru –  Adrian Mihai.  Membri ai comisiei de cenzori: Adriana Ştefănuţ, Nicolae Crăciunesc.

Adrian Mihai, preşedintele Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir a fost împuternicit pentru desfăşurarea procedurilor de dobândire a personalităţii juridice și să îndeplinească procedurile prevăzute de lege pentru înregistrarea Asociației “Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir” la Registrul asociațiilor și fundaților de lângă grefa Judecătoriei Alba Iulia.

În ceea ce privește contractul de comodat realizat între CSO Cugir, în calitate de administrator al bazei sportive și Asociația “Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir”, acesta a fost realizat pe o durată de cinci ani.

Scopul noii asociații de tenis este organizarea și administrarea  activității de tenis nu doar  la nivelul orașului Cugir, ci și la nivelul județului Alba, constând în promovarea acestei discipline sportive. Mai mult, se dorește crearea cadrului organizatoric pentru desfășurarea de activități sportive și de divertisment, participarea la competițiile sportive, descoperirea și promovarea talentelor.

Un alt punct important în obiectivele  asociației de tenis este formarea continuă și ridicarea nivelului de calificarea a sportivilor și specialiștilor în domeniu – jucători, antrenori, preparatori, instructori, manageri, personal medical, arbitri și alți tehnicieni.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148344Publicat de pe 1 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Consilierii locali au aprobat structura conducerii Clubului Sportiv de Tenis Alba – Cugir”

  1. […] Modificarea Actului constitutiv şi a Statutului Asociaţiei „Clubul Sportiv de Tenis Alba Cugir” – […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...