|

Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir îşi menţine rezultatele bune la examenul de maturitate

Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir este şi anul acesta pe locul I în oraşul oraş, din punctul de vedere al promovabilităţii la BAC, cu un procent de 78,26%. Doar 20 de elevi au fost respinşi.

Ca şi anul trecut, elevii Colegiului Naţional „David Prodan” au obţinut cele mai bune rezultate la examenul de bacalaureat din vara aceasta, devansând cealaltă unitate din oraş Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu” Cugir.

Au trecut examenul de bacalaureat 72 dintre elevii Colegiului „David Prodan”, cu acest rezultat liceul ocupând poziţia 10 în topul celor mai bune licee din judeţul Alba.

Al doilea liceu din Cugir, Colegiul Tehnic „I.D.Lăzărescu”, a avut rezultate mai slabe, fiind respinşi 64 de elevi, cu o promovabilitate de 42,86% şi situându-se doar pe locul 15.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=100867Publicat de pe 8 Iul 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...