|

CJ Alba continuă investițiile în infrastructură rutieră. Proiect de peste 200 de miliarde lei vechi pentru reabilitarea unor străzi din Cugir

CJ Alba continuă și în acest an proiectele de reabilitare a drumurilor care tranzitează județul nostru. Vicepreședintele Florin Roman a anunțat că aceste investiții reprezintă o prioritate și a prezentat și tronsoanele pe care se vor realiza lucrări în perioada următoare. Investiții similare vor demara și în Cugir, unde există deja un proiect în valoare de peste 200 miliarde lei.

Prezent în conferința de presă a PNL de vineri, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman a declarat că se lucrează din nou pe tronsonul rutier de la ieșirea din Răchita spre Săsciori, iar în toamnă va intra în licitație sectorul Poiana Gălzii – Roica: „În planul de activitate pe anul viitor va fi prinsă și porțiunea spre Întregalde și sperăm că toți consilierii județeni vor susține programul de asfaltare în cele două localități unde sunt probleme cu starea drumurilor, respectiv Roșia de Secaș și Șpring, unde de curând au avut loc lucrări de introducere a rețelelor de uz intern”.

Lucrările vor continua și la Bucium și până la intrare în Mogoș, unde există o porțiune de aproximativ 2,5 km rămasă neasfaltată, din cauza faptului că în zonă se introduce canalizarea.

Florin Roman a profitat de ocazie pentru a aduce lămuriri vizavi de zvonul potrivit căruia societatea „Drumuri și Poduri Locale” ar urma să fie privatizată: „Vreau să infirm categoric această chestiune. Nu este vorba de nici un fel de privatizare. Consiliul de administrație al DPL are, ca și  Adunare Generală a Acționarilor, Consiliul Județean, iar de aici nimeni nu își dorește să se întâmple acest lucru”.

Investițiile în infrastructură rutieră vor continua și în orașul Cugir, unde administrația locală va implementa un proiect în valoare de peste 200 de miliarde lei vechi, pentru reabilitarea a 8 străzi. „Este vorba despre străzile,  Avram Iancu, Mihai Viteazu, Drăgana, 21 Decembrie, Eroilor, 1 Mai, Vasile Alecsandri și Dobrei. Este un proiect în valoare de 200 de miliarde de lei vechi la care se lucrează deja la partea tehnică și va fi pus în aplicare de anul viitor”, a explicat primarul Adrian Teban.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=109749Publicat de pe 3 Aug 2012. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “CJ Alba continuă investițiile în infrastructură rutieră. Proiect de peste 200 de miliarde lei vechi pentru reabilitarea unor străzi din Cugir”

 1. cu siguranta nu poate fi vorba de 200 miliarde de lei vechi.poate 20 miliarde sau cu totul alta suma.cu 200 miliarde se fac autostrazi.va rog sa reveniti cu o corectie la suma din articol. va multumesc.o zi buna.

 2. Ca urmare a unei statistici oficiale, rezulta că, la alegerile pentru referendum în Ocna Mureş, faţă de numarul de 12.663 persoane recenzate în 2011, pe lista persoanelor cu drept de vot în 2012, apare un numar mai mic de 12.542 persoane.
  După cum ştim, toate birourile electorale din ţară, de pe lângă fiecare comună sau oraş în parte, au primit ordin de la Biroul Electoral Central în data de 23 iulie să nu actualizeze listele. Înseamnă că în numarul de 12.542 persoane, se regăsesc persone”prezente, temporar absente şi plecate pe o perioada îndelungată din gospodăria din care fac parte.”
  Aşadar, din aceasta listă trebuie scoşi morţii, persoanele plecate pentru o perioadă mai mare de timp, copiii fără drept de vot cu vârsta până în 18 ani, cei condamnaţi, cărora li s-au ridicat drepturile de a vota pentru o perioadă de cinci ani, samd.
  În urma acestor actualizări, se poate pune în discuţie şi veridicitatea alegerilor locale, prin simpla confruntare a listelor de semnături, cu verificarea la domiciliu a fiecărui semnatar. S-ar putea ca zilele oraşului din această lună să se desfaşoare sub alte auspicii, iar autoritatea noii administraţii să se clatine din temelii.

Lasa un raspuns

Comentate recent

 • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
 • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
 • Nicu: vreau si eu unu
 • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
 • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...