|

Cinci tineri din Cugir, cercetaţi pentru furt. Doi dintre ei au sustras bunuri dintr-o cabană de pe Râul Mic şi ceilalţi au „golit” o maşină

politiaPoliţiştii din Cugir îi cercetează pe cinci tineri din oraş, suspecţi în două cazuri de furt diferite. Doi dintre ei sunt vizaţi în ancheta privind un furt dintr-o cabană din zona Râul Mic, iar alţi trei, pentru că au sustras, dintr-un autoturism, bani, un telefon mobil şi bunuri electronice.

Polițiștii din Cugir l-au identificat joi pe R.A.D., de 30 de ani, din Cugir care, împreună cu un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Blandiana ar fi comis un furt dintr-o cabană situată în zona „Râul Mic” din Cugir.

Cei doi au pătruns prin efracţie în cabană şi au sustras mai multe bunuri şi sticle cu băutură a căror valoare totală a fost estimată de păgubit la suma de 2.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate, polițiștii au recuperat prejudiciul, în proporţie de 30 %.

Faţă de cei doi bănuiţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Şi tot joi, 28 mai, poliţiştii din Cugir i-au identificat pe trei tineri, de 17, 18 şi 20 de ani, toţi din Cugir, care, în noaptea de 26/27 mai, au forţat portiera unui autoturism parcat pe strada Rozelor din Cugir, iar din interiorul acestuia au sustras suma de 400 de lei, mai multe bunuri electronice şi un telefon mobil.

Prejudiciul a fost estimat de păgubit la suma de 1.500 de lei, iar, cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit recuperarea integrală a acestuia.

Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154708Publicat de pe 29 Mai 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...