|

Cinci tineri din Cugir, cercetaţi pentru furt. Doi dintre ei au sustras bunuri dintr-o cabană de pe Râul Mic şi ceilalţi au „golit” o maşină

politiaPoliţiştii din Cugir îi cercetează pe cinci tineri din oraş, suspecţi în două cazuri de furt diferite. Doi dintre ei sunt vizaţi în ancheta privind un furt dintr-o cabană din zona Râul Mic, iar alţi trei, pentru că au sustras, dintr-un autoturism, bani, un telefon mobil şi bunuri electronice.

Polițiștii din Cugir l-au identificat joi pe R.A.D., de 30 de ani, din Cugir care, împreună cu un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Blandiana ar fi comis un furt dintr-o cabană situată în zona „Râul Mic” din Cugir.

Cei doi au pătruns prin efracţie în cabană şi au sustras mai multe bunuri şi sticle cu băutură a căror valoare totală a fost estimată de păgubit la suma de 2.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate, polițiștii au recuperat prejudiciul, în proporţie de 30 %.

Faţă de cei doi bănuiţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Şi tot joi, 28 mai, poliţiştii din Cugir i-au identificat pe trei tineri, de 17, 18 şi 20 de ani, toţi din Cugir, care, în noaptea de 26/27 mai, au forţat portiera unui autoturism parcat pe strada Rozelor din Cugir, iar din interiorul acestuia au sustras suma de 400 de lei, mai multe bunuri electronice şi un telefon mobil.

Prejudiciul a fost estimat de păgubit la suma de 1.500 de lei, iar, cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit recuperarea integrală a acestuia.

Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154708Publicat de pe 29 Mai 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...