|

Chefurile organizate în weekend au adus amenzi şi avertismente din partea jandarmilor pentru doi cugireni

La sfârşitul săptămânii trecute, două persoane din Cugir au fost sancţionate contravenţional de jandarmi cu amendă în valoare totală de 400 de lei şi un avertisment scris, pentru că au chefuit până în ziuă, cu muzica dată la maxim. 

O petrecere de botez organizată în oraşul Cugir s-a terminat, duminică, cu intervenţia unui echipaj de jandarmerie. Prezenţa jandarmilor a fost solicitată la ora 2.00 de vecini, care nu au mai suportat ţipetele petrecăreţilor şi muzica dată la maxim. Forţele de ordine au intervenit prompt şi au restabilit liniştea. Ion V. în vârstă de 47 de ani a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

Luni, în urma unui chef prelungit, alt cetăţean din Cugir a fost sancţionat de jandarmi. Fapta a fost semnalată în jurul orei 4.00 prin apel la 112, iar vinovatul, Andrei D., de 28 de ani, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei.

Pentru prevenirea acestor fapte jandarmii reamintesc cetăţenilor că fapta de tulburare a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 lei. De asemenea, organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în mediul urban, în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150735Publicat de pe 22 Iul 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...
  • onea liviu: Mircea augustin Trifan