|

UPDATE: Cercetați pentru distrugere și furt. Trei tineri și doi minori din Cugir au sustras bunuri din mai multe imobile și au spart geamul unui bar

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat pe trei tineri și doi minori din oraș, principalii suspecţi de comiterea mai multor infracțiuni de distrugere şi furt, fapte comise în perioada 7 aprilie – 8 mai. Doin dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

În 7 aprilie, P.C.A. (22 de ani) din Cugir, cunoscut cu antecedente penale, a distrus sistemele de închidere de la uşile unui imobil din oraș, iar în 30 aprilie a distrus geamul unui bar din localitate. De asemenea, s-a stabilit că acesta a participat şi la comiterea unui furt de accumulator auto, în 8 mai, din curtea locuinţei unui cetăţean din Vinerea.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că, la comiterea acestor fapte, alături de P.C.A. a participat şi A.D.V. (18 ani) din Cugir, care, în plus, în noaptea de 29/30 aprilie, a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-un restaurant din Cugir.

Din cercetări a rezultat că la distrugerea sistemelor de închidere ale imobilului din Cugir a participat şi un minor de 15 ani din oraș, iar la distrugerea geamului barului a participat un alt minor de 15 ani, tot din Cugir.

La fapta comisă în noaptea de 29/30 aprilie de către A.D.V. a participat şi I.I.D. (24 de ani) din Cugir.

Prejudiciul cauzat prin faptele celor cinci suspecţi este în valoare de 795 lei, o parte fiind recuperat.

Faţă de P.C.A. şi A.D.V. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat.

UPDATE: P.C.A. (22 de ani) şi A.D.V. (18 ani), ambii din Cugir, au fost prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat. Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată, care a emis pe numele celor doi inculpaţi mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, în baza cărora au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149826Publicat de pe 11 Mai 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...