|

Caz șocant la Cugir. Un bărbat a fost găsit spânzurat în apartamentul său

Un bărbat de 39 de ani din Cugir a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Din primele cercetări, este vorba de un suicid, iar polițiștii nu au identificat urme de violență pe trupul acestuia.

Poliţia Orașului Cugir a fost sesizată, mați, prin 112, cu privire la faptul că într-un apartament de pe strada Rozelor din Cugir, a fost găsit un bărbat spânzurat.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe F.A.E., de 39 de ani, din Cugir, la examinarea sumară a cadavrului nefiind evidenţiate urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Cugir, urmând să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150346Publicat de pe 19 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...