|

Caravana culturală la Cugir: Proiecţii de film în aer liber, cărţi, tombole şi surprize, în piaţeta Casei de Cultură

Casa de cultura CugirMarţi şi miercuri, cugirenii sunt invitaţi la film, în aer liber. Aproximativ 200 de scaune vor fi amplasate în piaţeta Casei de Cultură pentru cei care doresc să vizioneze filme în aer liber sau să lectureze opere celebre în mini-biblioteca mobilă ce va fi pusă la dispoziţia publicului.

Evenimentul este organizat în cadrul unui parteneriat al Primăriei Oraşului Cugir sub forma unei caravane culturale.

Cugirenii vor avea ocazia să vizioneze filmul britanic “Discursul regelui” şi comedia romantică “Miezul nopţii în Paris”, ale căror proiecţii vor avea loc între orele 20.00 şi 23.00.

Pe lângă plăcerea de a viziona filme de excepţie în aer liber şi de a se bucura de lectură la standurile de cărţi amplasate în piaţeta Casei de Cultură, cugirenii pot fi câştigătorii unor premii. Organizatorii au pregătit o tombolă de cărţi oferite de Editura Nemira, precum şi alte concursuri.

Accesul este gratuit, iar publicul va putea primi apă şi suc fără să plătească.

Acţiunea de la Cugir face parte dintr-un demers organizat la nivel naţional sub genericul Caravana Culturală (educaţie prin film şi carte pentru oraşele mici şi mijlocii) desfăşurată în perioada iulie-septembrie 2014, în 19 oraşe, printre care şi localitatea Cugir .

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152999Publicat de pe 28 Iul 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Caravana culturală la Cugir: Proiecţii de film în aer liber, cărţi, tombole şi surprize, în piaţeta Casei de Cultură”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...