|

Când a suflat, fiola s-a înverzit 100%. Un tânăr din Cugir a condus „mort de beat” și fără permis. Acum este cercetat de polițiști

etilotest1Un tânăr de 25 de ani din Cugir a condus autoturismul sub influenţa alcoolului și fără să posede permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest, reactivul acestuia s-a înverzit în proporţie de 100 %. Tânărul a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Vineri seara, în jurul orei 18.35, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe P.D.C., de 25 de ani, din Cugir, care se afla la volanul unui autoturism, în vădită stare de ebrietate.
În urma testării lui cu fiola alcooltest, reactivul acesteia s-a înverzit în proporţie de 100 %. Tânărul a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Faţă de P.D.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152945Publicat de pe 5 Iul 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Când a suflat, fiola s-a înverzit 100%. Un tânăr din Cugir a condus „mort de beat” și fără permis. Acum este cercetat de polițiști”

  1. 2014???:o si la cugir mai sunt fiole ce se inverzesc?:o

  2. astfel de persoane sunt un pericol public. nu au ce cauta in libertate.

  3. oare ce merita astfel de oameni inconstienti care sunt un pericol public?

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...