|

Biciclist beat, lovit de o maşină, pe strada Victoriei din Cugir. Bărbatul a suferit leziuni uşoare

Un bărbat de 39 de ani care circula cu bicicleta, sub influenţa alcoolului, a fost acroşat de o autoutilitară, pe strada Victoriei din Cugir. Accidentul s-a petrecut miercuri după-masa, iar cugireanul a suferit leziuni uşoare.

La ora 16.52, pe strada Victoriei din Cugir, L.A.G. (30 de ani), din comuna Săsciori, în timp ce conducea o autoutilitară, a acroşat un biciclist în timp ce s-a angajat în depăşirea acestuia.

În urma accidentului, biciclistul, un bărbat de 39 de ani, din Cugir, a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

În schimb, în urma testării biciclistului cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influenţa alcoolului, valoare indicată  de aparat fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150356Publicat de pe 20 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...