|

Biciclist beat, lovit de o maşină, pe strada Victoriei din Cugir. Bărbatul a suferit leziuni uşoare

Un bărbat de 39 de ani care circula cu bicicleta, sub influenţa alcoolului, a fost acroşat de o autoutilitară, pe strada Victoriei din Cugir. Accidentul s-a petrecut miercuri după-masa, iar cugireanul a suferit leziuni uşoare.

La ora 16.52, pe strada Victoriei din Cugir, L.A.G. (30 de ani), din comuna Săsciori, în timp ce conducea o autoutilitară, a acroşat un biciclist în timp ce s-a angajat în depăşirea acestuia.

În urma accidentului, biciclistul, un bărbat de 39 de ani, din Cugir, a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

În schimb, în urma testării biciclistului cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influenţa alcoolului, valoare indicată  de aparat fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150356Publicat de pe 20 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...