|

Biciclist accidentat la Cugir. Nu s-a asigurat corespunzător când trecea strada și a fost lovit de un autoturism

bicicleta accidentUn bărbat în vârstă de 59 de ani din Cugir a fost accidentat de un autoturism, joi după-amiaza, pe strada Doinei din oraș. Acesta circula pe bicicletă și nu s-a asigurat când a traversat strada.

În urma impactului, victima a suferit mai multe contuzii şi a fost transportat la spitalul din Blaj, unde va fi supus supravegherii medicale.

În data de 30 octombrie, la ora 16.30, pe strada Doinei din Cugir, A.I.D., de 29 de ani, din comuna Teslui, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un biciclist în vârstă de 59 de ani, din Cugir care s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura în mod corespunzător şi fără să respecte indicatoarele rutiere.

Atât conducătorul auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatule etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153648Publicat de pe 31 Oct 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...