|

Bărbat de 46 de ani din Cugir, cercetat pentru că a condus fără permis o motocicletă neînmatriculată

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Cugir s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţişti, pe DJ705 F, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a avea permis.

Duminică, la ora 8.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cugir, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe  DJ 705 F, l-au depistat în trafic pe Vasile S., de 46 de ani, din Cugir, care conducea o motocicletă pe care nu erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Din  verificările ulterioare efectuate de poliţişti în baza de date a poliţiei, a rezultat faptul că bărbatul  nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar motocicleta nu figura ca fiind înmatriculată sau înregistrată în circulaţie.

În continuare, faţă de Vasile S. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151457Publicat de pe 28 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...