|

FOTO: Bărbat de 36 de ani din Cugir, lovit de o dubiţă, pe strada Rozelor. A fost transportat la spital

Un bărbat din Cugir a ajuns la spital, sâmbătă, în jurul orei 17.30, după ce a traversat strada printr-un loc nepermis și a fost accidentat de o mașină. Potrivit IPJ Alba, incidentul s-a produs pe strada Rozelor, în zona parcului.

Bărbatul se afla sub influența alcoolului. Acesta a vrut să traverseze stada printr-un loc nemarcat corespunzător și a fost lovit de o dubiță marca Mercedes Vito.

Victima are aproximativ 36 de ani şi este din Cugir. Impactul a fost puternic, corpul bărbatului fiind proiectat pe o distanţă de opt metri. A suferit o lovitură puternică în zona capului şi a transportat la spitalul din oraş, pentru investigaţii medicale.

Din declaraţiile unui martor al accidentului, din primele informaţii, un „coleg de pahar”, bărbatul ar fi consumat mai multe beri, după care, în drum spre locuinţa tatălui său, a vrut să treacă strada prin loc nepermis. Este cunoscut cu porecla „Gogu” şi este divorţat. „Am băut ceva beri împreună cu el și tatăl meu. Apoi am vrut să mergem la apatamentul tatălui meu să facă un duș, pentru că locuiește într-un bloc fără condiții. Când să trecem drumul el a fost primul care a trecut, eu eram lângă bordură când am văzut că vine mașina cu viteză și nici nu am mai apucat să-l trag că deja îl lovise. La aruncat cam 8 metri. Când am văzut nici nu m-am putut apropia” a declarat principalul martor Dumitru Ciprian Cristea.

 

UPDATE

Potrivit comunicatului de presă emis de IPJ Alba:

„La data de 15.12.2012, ora 17,10, , A.M.A., de 22 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Rozelor din Cugir, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 36 de ani, din Cugir, care se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului, în aceeaşi direcţie cu autoturismul. În urma accidentului pietonul a suferit o plagă contuză şi a rămas internat în spitalul din Cugir. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.”

Ionela MARA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147191Publicat de pe 15 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “FOTO: Bărbat de 36 de ani din Cugir, lovit de o dubiţă, pe strada Rozelor. A fost transportat la spital”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...