|

Bărbat de 30 de ani din Cugir, cercetat pentru furt calificat. A sustras un televizor din locuința unui cetățean

politia-localaUn bărbat de 30 de ani din Cugir este cercetat pentru furt calificat după ce a pătruns în locuința unui cetățean şi a sustras un televizor. Pentru a intra în casă, bărbatul a folosit o cheie care se potrivea.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au identificat, luni, pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul zilei precedente.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că C.D., de 30 de ani, din Cugir, folosind chei potrivite, a pătruns în apartamentul unui cetăţean din Cugir de unde a sustras un televizor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze prejudiciul care a fost restituit păgubitului, iar pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151984Publicat de pe 28 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...