|

Bărbat de 30 de ani din Cugir, cercetat pentru furt calificat. A sustras un televizor din locuința unui cetățean

politia-localaUn bărbat de 30 de ani din Cugir este cercetat pentru furt calificat după ce a pătruns în locuința unui cetățean şi a sustras un televizor. Pentru a intra în casă, bărbatul a folosit o cheie care se potrivea.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au identificat, luni, pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul zilei precedente.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că C.D., de 30 de ani, din Cugir, folosind chei potrivite, a pătruns în apartamentul unui cetăţean din Cugir de unde a sustras un televizor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze prejudiciul care a fost restituit păgubitului, iar pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151984Publicat de pe 28 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...