|

Bani pentru salariile profesorilor la şcolile din Cugir, în şedinţă extraordinară de CL. Documentaţie pentru sala de sport

scoala cugirConsilierii locali din Cugir se reunesc marţi în şedinţă extraordinară, pentru votarea unui proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local. Este vorba despre suplimentarea cu 37.000 lei de lei din sumele defalcate din TVA pentru acoperirea cheltuielilor pentru salariile din învăţământ şi cu 25.000 lei cheltuieli pentru realizare DALI reconstruire şi schimbare destinaţie din ştrand în sală de sport.

Consilierilor li se propune spre aprobare, pentru achitarea în luna octombrie a drepturilor salariale ale personalul din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat suplimentarea cu 37.000 din sumele defalcate din TVA. Deoarece sumele alocate rezultate în urma calculului cost/elev nu acoperă salariile din unele unităţi de învăţământ, conform legislaţiei în vigoare se transferă sume din învăţământ liceal în cel gimnazial, se arată în raportul proiectului.

De asemenea, se menţionează că înn lunile noiembrie şi decembrie nu sunt acoperite drepturile salariale în nici o unitate de învăţământ. Totalul veniturilor cuprinse în buget va fi de 32.300.000 lei.

Suplimentările la Şcoala Gimnazială “Iosif Pervain” vor fi de 80.000 lei, iar la Şcoala Gimnazială Nr. 3 de 102.000 lei, în timp ce la Colegiul Naţional “David Prodan” rectificarea va fi negativă, cu 110.000 lei, iar la Colegiul Tehnic “I.D. Lăzărescu” cu 35.000 lei.

Se propune diminuarea cheltuielilor de capital la capitolul “Transport”, cu suma de 25.000, renunţându-se la SF Modernizare parcări şi suplimentarea la capitolul “Sport” a cheltuielilor de capital cu 25.000 lei pentru realizare DALI Reconstruire şi schimbare destinaţie din ştrand în sală de sport.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153628Publicat de pe 7 Oct 2014. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...