|

FOTO-VIDEO: Avertizare de ninsori şi vânt puternic. Administrația locală a pregătit materialele antiderapante și utilajele pentru deszăpezire


Administrația locală s-a pregătit cu toate utilajele necesare pentru deszăpezire, dar și material antiderapant. Vineri a avut loc o simulare de destroienire, astfel că lucrătorii de la biroul Administrația Domeniului Public (ADP) din Primărie, împreună cu echipele de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au scos de la naftalină toate utilajele și le-au pus în funcțiune.

Prezent la simulare a fost și Adrian Teban, primarul orașului, care a ținut să îi atenționeze pe lucrători că meteorologii au emis cod galben de vânt puternic și ninsori, de vineri până duminică. Le-a cerut să fie pregătiți atât cu material antiderapant, cât și cu utilaje, pentru a interveni la orice oră din noapte sau zi.

„Avem avertizare de cod galben pentru duminică și, având în vedere că sunt și alegerile, suntem mobilizați să putem face față, să deschidem drumurile de munte dacă va fi cazul și, pentru oraș, suntem pregătiți în cazul de ninsoare să intervenim, să disponibilizăm spațiile pentru circulația”, a declarat primarul Adrian Teban. Materialul antiderapant și utilajele sunt depozitate la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Administrația locală s-a pregătit cu 250 metri cubi de nisip și 40 de tone de sare, un buldoexcavator cu lamă pentru degajat zăpada de pe carosabil, un imog cu lamă dotat cu o instalație de împrăștiat antiderapant și un tractor cu instalație de împrăștiat nisip cu sare.

Se va asigura permanență de către o echipă formată din şase persoane. Acestea au fost împărțite în trei echipe, astfel încât la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență să fie prezente atât noaptea, cât și ziua, două persoane pregătite să intervină cu utilajele pentru deszăpezire. Echipele sunt coordonate de Cristi Dăuceanu, șeful biroului ADP și Călin Furdui, administratorul Administrației Publice.

 

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146991Publicat de pe 7 Dec 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO-VIDEO: Avertizare de ninsori şi vânt puternic. Administrația locală a pregătit materialele antiderapante și utilajele pentru deszăpezire”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...