|

Autoturism de teren, urmărit şi blocat pe şosea de poliţiştii din Cugir. Şoferul maşinii, un tânăr de 27 de ani, avea permisul anulat

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cugir, joi seara. Şoferul unui autoturism de teren care nu a oprit la semnalul poliţiştilor a fost “însoţit” de echipaje de poliţie şi blocat pe strada Narciselor. După ce au reuşit să-l prindă pe bărbat, oamenii legii au aflat şi de ce acesta a evitat să dea ochii cu poliţia: avea permisul de conducere anulat, iar maşina avea plăcuţe de înmatriculare false.

Joi, la ora 19.30, polițiști de ordine şi siguranţă publică şi rutier din cadrul Poliţiei oraşului Cugir, aflaţi în executarea serviciului de menţinere a ordinii publice şi supraveghere a traficului rutier pe strada Serelor la intersecție cu strada Victoriei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren care circula pe strada Victoriei. Şoferul a refuzat să oprească, iar ambele echipaje de politie au pornit în urmărirea acestuia, reuşind să-l blocheze pe strada Narciselor din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de  Emil C.C. de 27 ani, domiciliat în oraşul Cugir, care are permisul de conducere anulat, prin sentință penală emisă de Judecătoria Alba Iulia, rămasă definitivă la data de 2 aprilie.

Din verificările efectuate cu privire la autoturism s-a stabilit că acesta nu este înmatriculat sau înregistrat, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare aplicate pe acesta au fost eliberate pentru un alt autoturism deţinut de Emil C.C.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de Emil C.C. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana a cărei permis de conducere este anulat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulație” şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151424Publicat de pe 11 Oct 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Autoturism de teren, urmărit şi blocat pe şosea de poliţiştii din Cugir. Şoferul maşinii, un tânăr de 27 de ani, avea permisul anulat”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...